Към съдържанието

Viva Cognita at Facebook
Viva Cognita at Twitter
Viva Cognita at YouTube
- - - - -
08 сеп 2016 11:26 | Viva Cognita от Новини

Второ присъствено състезание VIVA Математика

Готови ли сте?
Остава по-малко от месец до Второто присъствено състезание VIVA Математика за ученици от 9. до 12. клас!

За втора поредна година екипът на VIVA Cognita организира присъствен кръг на станалото вече известно онлайн състезание "VIVA Математика с компютър". В него право на участие имат най-добре представилите се състезатели в двете онлайн състезания за учебната 2015-2016 и Тема на месеца. Вместо седнали удобно вкъщи обаче, този път ще трябва да се състезавате на живо със своите конкуренти за интересните награди на VIVACOM :)

Както и миналата година, любезни домакини на състезанието са нашите приятели от VIVACOM, които ни предоставят няколко компютърни зали в техния Централен офис в София. Като формат, самото състезание не се различава от това, в което вече сте участвали (и печелили!) онлайн.

Единственото, което се иска от Вас, ако сте сред поканените за участие, е да си проверявате редовно пощата - там ще получите както покана за събитието, така и актуална информация за него - и да ни отговорите в посочените срокове дали желаете да участвате. Е, то се подразбира, че желаете, но все пак - свържете се с нас на указаните телефони или по имейл, за да уточним подробностите.

Състезанието ще се проведе на 1 октомври (събота) 2016 г. от 11:00 часа в Централния офис на VIVACOM, бул. "Цариградско шосе" № 115 И.

Следете и темата ни във форума!

VIVA Cognita
  • 0


0 Коментари

Viva Cognita е партньорски проект на Института по математика и информатика на БАН, Съюза на математиците в България и VIVACOM