Към съдържанието

Viva Cognita at Facebook
Viva Cognita at Twitter
Viva Cognita at YouTube
Снимка

За добро утро

Публикувано от teddywanderlust , 13 ноември 2014 · 1489 видяно

представяне
Здравейте! : )

Реших, че в първата публикация в тази колонка ще е хубаво да се представя.

Казвам се Теодора и в момента съм студент по архитектура в 5. курс (с други думи - още година и завършвам). Интересувам се от страшно много неща - като започнем (естествено) от архитектурата, направим си една разходка през нови материали и методи за проектиране и строене, оттам скочим към дигитално прототипиране, преплуваме през тъмните води на Космоса и космическите науки, минем през всякакви технологични новости и джаджи и се спрем до фотографията и дизайна, мятайки поглед през оградата към всякакви езици, култури и кухни - горе-долу в тези граници се простират интересите ми като, разбира се, никога не бива да изключваме от кюпа и сериозните ми пристрастия към научно-фантастична литература.

В тази колонка съответно ще ви занимавам най-вече с нови технологии, дигитално прототипиране и случки и събития из света на космическите науки. Ако някога се отклоня от тези теми най-вероятно ще е свързано с доста интересна новина, така че се надявам да ми простите провинението. : )

Ако пък възникнат каквито и да било въпроси - не се страхувайте и питайте, а аз ще гледам да отговорям възможно най-пълно според знанията си, а когато не знам нещо, ще проуча въпроса и пак ще опитам да дам полезна информация.

Не знам какво да допълня в това представяне, така че ви оставям дотук и ще се радвам да ви бъде интересно с мен.

До нови срещи!

  • 1Viva Cognita е партньорски проект на Института по математика и информатика на БАН, Съюза на математиците в България и VIVACOM