Към съдържанието

Viva Cognita at Facebook
Viva Cognita at Twitter
Viva Cognita at YouTube
Снимка

Панаир на науката и иновациите


  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1 Михаела Николова

Михаела Николова
  • Moderators
  • 17 Мнения:
  • Занятие:Друго

Публикувано 07 октомври 2014 - 11:41

Сдружение Клуб Млади таланти и партньори организират седмия ежегоден Панаир на науката и иновациите. Панаирът ще се проведе на 07.11.2014 в betahaus.

Могат да участват ученици на възраст над 14 години и всеки, който е завършил средното си образование в рамките на последната година и не е навършил 20 години.

Могат да участват всички проекти в сферите на информационните и компютърни технологии, физика и астрономия, математика и информатика, химия, биология и екология, инженерни науки, социология, медицински науки.

Жури от утвърдени български учени ще определени най-добритe разработки, които ще представят собствен щанд пред публика и специалисти.

До 3 проекта, избрани от журито, ще участват в най-големия международен конкурс за млади учени – Intel ISEF(Питсбург, Пенсилвания, САЩ), един проект ще участва в INESPO(Хага, Холандия) и един в Concours Jeunes scientifiques(Люксембург).

Останалите награди, в паричен и предметен формат, ще бъдат осигурени от български и международни представители на науката и индустрията.

 

http://innofair.cys.bg/innofair/


  • 0
Viva Cognita е партньорски проект на Института по математика и информатика на БАН, Съюза на математиците в България и VIVACOM