Към съдържанието

Viva Cognita at Facebook
Viva Cognita at Twitter
Viva Cognita at YouTube
Снимка

DiPP 2014

DiPP

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1 Тодор Брънзов

Тодор Брънзов

    Administrator

  • Administrators
  • 290 Мнения:
  • Занятие:Друго

Публикувано 27 август 2014 - 11:14

Публикувано изображение
 
Четвъртата международна конференция „Цифрово представяне и опазване на културно и научно наследство” (DiPP2014), организирана под патронажа на ЮНЕСКО и с подрепата на Министерство на образованието и науката.
 
Дати на провеждане: 18-21 септември 2014
 
Цели: да представи иновации, проекти и научни, научно-приложни разработки в областта на цифровизацията, документирането, архивирането, представянето и запазването на световно и национално материално и не-материално културно и научно наследство. Основен фокус е осигуряването на отворен достъп до цифровизирано национално културно и научно наследство и следването на устойчиви политики за продължаващо му цифрово съхранение и опазване.
 
Главен организатор: ИМИ-БАН
 
Вижте още: http://math.bas.bg/i...07-dipp-2014-bg
 
и в сайта на конференцията: http://dipp2014.math.bas.bg/
 
В рамките на четвъртата международна конференция „Цифрово представяне и опазване на културно и научно наследство” – DiPP2014 ще бъде проведена Есенна школа "Развитие и насърчаване на отворения достъп до научни изследвания и резултати"
  • 0
Viva Cognita е партньорски проект на Института по математика и информатика на БАН, Съюза на математиците в България и VIVACOM